Sunde brød og kager

Giv smagen en ekstra variation, prøv vores sunde produkter

Vi bruger mel garanteret fri for stråforkortere og nedvisningsmidler.

Vi har flere varianter af økologiske brød- rugbrød, grovbrød og lyst brød, som bliver bagt og leveret fra Nicolais Bageri i Køge.

Alle vores grovbrød og -boller er veganske – indeholder ikke mælkeprodukter.

I Solrød producerer vi selv de 100% glutenfrie produkter – til disse produkter er der iøvrigt brugt økologiske ingredienser med undtagelse af veg.mar.. Vi bruger meltyper af bla. rismel, majsmel, hirsemel m.m. – der ikke indeholder nogen form for gluten. Vi har ligeledes både kage- og brødvarianter der er fri for mælk og æg.

Da vi kun bager med 100% glutenfrie produkter, kan vi garantere at de glutenfrie brød og kager er 100% glutenfrie.

Der er skilte på alt brød med ingrediensliste – så du som allergiker eller veganer – kan føle dig tryg, når du handler 🙂

Kom forbi Helsehjørnet og lad dig inspirere at vores gode kager, mærk smagsforskellene, og den forhøjede kvalitet af slutproduktet.

Glutenfrie, sukkerfrie og veganske

Romkugler 6 stk i æske – indeholder dadler, mandler, cacao, kokos og romessens.

Et kæmpe hit 🙂

Glutenfrie kager og brød

Vi har flere varianter af glutenfrit, mælkefrit og æggefrit.

Cookies med chokolade er glutenfri. Hindbærsnitter, snegle, romkugler er glutenfri og mælkefri. Mørkt rugbrød, grovbrød, Italienerbrød og-bolle og burgerbolle er glutenfri, mælkefri og æggefri.

Alle ugens hverdage er vi klar fra kl. 11 med friskbagte glutenfrie brød/kager – Vi kan godt have et større parti brød/kager klar noget før – det skal dog bestilles nogle dage før, så personale kan hentes ind før. I weekenden bages der ikke på nuværende tidspunkt.

Hvis der er “rester” tilbage fra dagen før – er det selvfølgelig til salg – fra vi åbner om morgenen.

Vi tager forbehold for udsolgte brød og kager – da det tit er sådan, at vi sælger store mængder af gangen – så ring gerne i forvejen og bestil.